PRIVECHAUFFEUR

Een privechauffeur in regio Schiphol?

Werkt u op projectbasis en moet u tijdelijk naar een andere locatie reizen? Dan is het voor u zeer aantrekkelijk om gebruik te maken een privechauffeur! Een privechauffeur staat 24/7 voor u klaar in Schiphol en is door heel Europa inzetbaar. Lees hieronder de andere voordelen van een chauffeur.

Voordelen van een privechauffeur

  • Op de plaats van bestemming staat de chauffeur klaar om voor u andere taken te verrichten. Uw chauffeur kan bijvoorbeeld post voor u bezorgen, uw auto wassen of een boodschap doen.
  • Ook als u een belangrijke klant van Schiphol haalt, kunt u een gesprek voeren, terwijl uw chauffeur u veilig naar Schiphol brengt.
  • Als u in de avond een bedrijfsevenement of een zakendiner hebt en een drankje wilt nuttigen, staat een privechauffeur van Car Class tot uw beschikking.
  • De tijd die u vroeger achter het stuur -al dan niet in files- doorbracht, kunt u nu nuttig besteden. U komt dus goed voorbereid en uitgerust aan op uw afspraken.
Privechauffeur Schiphol

Kosten van een privechauffeur

Door het gebruik van uw eigen auto met een privechauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief zult u daarom nergens anders aantreffen! Nog nooit gebruik gemaakt van een prive chauffeur? Car Class hanteert bij uw eerste rit een tarief van € 17,50 per uur (incl. verzekering, excl. BTW). Het tarief voor een privechauffeur na uw eerste rit is € 29,35 per uur excl. BTW.

Vandaag nog een privechauffeur in Schiphol nodig?

Bij Car Class reserveert u, zelfs op korte termijn, een privechauffeur in de regio Schiphol per telefoon via 088-CHAUFFEUR (088-2428333). Met ons online reserveringssysteem kunt u direct een chauffeur in Schiphol reserveren. U kunt ook een gratis offerte aanvragen voor een privechauffeur in Schiphol door het offerte aanvraagformulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte!

OFFERTE AANVRAGEN