DIRECTIECHAUFFEUR

Directiechauffeur Schiphol

Staat u elke dag op weg van Schiphol naar uw werk in de file? Met een directiechauffeur kunt u in het comfort van uw eigen auto iedere dag efficient op weg. Door het gebruik van uw eigen auto met een directiechauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief is daarom bijzonder scherp!

Voordelen van een directiechauffeur

 • Het grootste voordeel van een directiechauffeur is dat u door kunt werken terwijl u reist.
 • U kunt voortaan doorwerken in de auto en bespaart op die manier veel geld.
 • ✓ U heeft geen stress meer in de file en zelfs die tijd besteedt u nuttig met werken of                    ontspannen.
 • U biedt uw klanten of gasten vervoer op representatieve wijze.
  Directiechauffeur

  Stappenplan aanvraag directiechauffeur

  =

  Stap 1: Intake en selectie chauffeur.

  Intake en selectie chauffeur. Samen met een accountmanager van Car Class maakt u een inventarisatie van alle wensen en eisen voor uw eigen directiechauffeur. Met deze gegevens stelt de accountmanager een lijst kandidaten samen, waar u de meest geschikte directiechauffeur uit kunt kiezen.

  =

  Stap 2: Proefperiode en chaufferen.

  Chaufferen. De geselecteerde directiechauffeur gaat voor u rijden. Tijdens een afgesproken proefperiode kunt u aangeven of de door u gekozen chauffeur naar wens is.

  R

  Stap 3: Feedback en evaluatie.

  Feedback en evaluatie. In overleg met uw accountmanager zullen de verdiensten van uw directiechauffeur worden geëvalueerd, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren.

  Direct een directiechauffeur in Schiphol boeken

  Het normale tarief voor een directiechauffeur op afroep is €43,10 per uur excl. BTW. U kunt ook een gratis offerte aanvragen voor een directiechauffeur in Schiphol door het offerte aanvraagformulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte! U kunt bellen met 088-CHAUFFEUR (088-2428333) om direct een directiechauffeur te regelen in Schiphol.

  OFFERTE AANVRAGEN